Sölvesborgs Kommun


Vi söker ny kommunchef

1 plats


Svalövs kommun söker ny Kommunchef                                                         
I Svalövs kommun fångar vi framtiden tillsammans! Kommunen leds av de tre samarbetspartierna Socialdemokraterna, Moderaterna och Liberalerna. Gemensamt arbetar vi för att hela kommunen, alla orter och vår landsbygd ska utvecklas och leva.  Vi söker nu en Kommunchef som kan axla det stora ansvaret men också fånga alla de fantastiska möjligheterna att driva kommunens fortsatta utveckling.

  • Vill du vara med och jobba i en spännande kommun med fokus på utveckling och ökad befolkningstillväxt?

 
Svalövs Kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder alla sina medborgare och anställda ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor ca 13 700 invånare. För dig som kommande Kommunchef ges du spännande möjligheter att forma verksamheten och organisationen på både kort och lång sikt utifrån uppsatta mål och med en tydlig inriktning mot ledarskap och medborgarfokus.
Som kommunchef är du kommunens högste tjänsteman och direkt underställd kommunstyrelsen. Du har chefsansvar för våra tre sektorschefer samt verksamhetscheferna vid Kommunledningskontoret. I uppdraget ingår att leda arbetet i kommunens ledningsgrupp. Som Kommunchefen är du en länk mellan den politiska ledningen och organisationen, och ska härigenom verka för att alla arbetar mot samma mål.
Som kommunchef ansvarar du för kommunens övergripande utvecklingsarbete, med inriktning på samverkan och samordning av kommunens resurser. Du driver dessa frågor i nära samarbete med kommunens tjänstemän och den politiska ledningen. Du förväntas ta ett ledande ansvar i samarbetet med grannkommunerna.
Kommunen genomför just nu ett stort saneringsprojekt av BT-kemiområdet i Teckomatorp. I uppdraget som Kommunchef är du även Projektchef för BT-kemi efterbehandlingsprojekt med beräknat slutdatum 2021.
Vi söker dig som har erfarenhet av att vara chef på hög nivå inom offentlig verksamhet, där ledning genom andra chefer och stor tilltro till medarbetarnas förmåga och kunskap varit naturligt. Du trivs med förbättringsarbete och har förmågan att skapa god laganda och trygghet i ett ledarskap mot uppsatta gemensamma mål. Självklart har du god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Du har mångårig erfarenhet av att framgångsrikt leda och samordna arbetet i en större organisation med tillhörande budget-, verksamhets- och personalansvar. Vidare har du en relevant akademisk utbildning, kompletterad med någon form av ledarutbildning samt god förståelse för hur en politiskt styrd organisation fungerar.
 
 
Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast


Ansökan
Ansök senast: 2017-01-21 
Referensnummer: SKV01/17
Ansökningar skall endast göras via vår samarbets- och rekryteringspartner.

Lön
Månadslön 
 
Ansökan och Kontaktperson
Denna rekrytering sker tillsammans med vår samarbets- och rekryteringspartner Affektor AB.
Alla ansökningar görs direkt till Affektor via nedan länk. Alla förfrågningar kring tjänsten hänvisas till vår samarbetspartner och till nedanstående rekryteringsspecialist.
 
Ansvarig rekryteringsspecialist
Bengt Myhrman
0763 985700
 
Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens växel


 
Bokade intervjutider
Sökande kandidater skall vara fria för intervjuer den 26 januari, samt den 1 februari
 

 
Ansökan
Vi ber dig söka tjänsten genom denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Er ansökan till Affektor AB hanteras med ansökningssekretess.


I Svalövs kommun tror vi på mångfald och strävar efter en verksamhet som berikas av våra medarbetares olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter. Vi välkomnar alla sökande!
Ansökan genom denna nedan länk;

ANSÖKAN


Det går inte längre att söka denna tjänst då ansökningstiden har gått ut!