Serviceinriktad Försäkringsadministratör

Är du en klippa på administration och försäkringar? Söker du en utmanande tjänst där du i en stimulerande miljö bidrar till att hålla samman verksamheten genom att vara en länk mellan våra rådgivare, försäkringsbolagen och kunderna?

Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare av försäkringar och finansiella produkter och tillväxten ökar stadigt. Kommunikationsvägarna är korta och våra medarbetare drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter.

Ditt arbete består av att hjälpa våra rådgivare med att förbereda, handlägga och följa upp våra kunders pensions- och försäkringsärenden. Vi söker dig som är öppen och trevlig, samt har en vilja att självständigt lösa problem och ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

Kontoret ligger centralt i Malmö på Södra Tullgatan 4. Kontoret har en mycket trevlig stämning med ett 20-tal medarbetare. Ditt arbete kommer att bedrivas gentemot mot två av våra rådgivare och i ditt team arbetar sammanlagt 3 administratörer.

Vi ser att du:
- har erfarenhet från försäkringsbranschen
- är engagerad och lättlärd
- är noggrann och strukturerad
- är serviceinriktad med kunden i fokus
- har goda IT-kunskaper

Erfarenhet av Visi är meriterande.

Kontaktperson: Jonas Leife, rådgivare, 040-648 30 32

För ytterligare information

 
Skicka in din ansökan direkt tillsammans med ditt CV och personliga brev.
Här hittar du alla våra för tillfället lediga tjänster som annonseras på internet.
Läs mer om oss på vår hemsida för att se om vi passar för just dig.
Det går inte längre att söka denna tjänst då ansökningstiden har gått ut!

Söderberg & Partners är Sveriges ledande obundna rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi har tillgång till Nordens största fristående analysavdelning, vilken dagligen följer försäkringsbolagen, bankerna, fondbolagen och investmentbankerna ur ett produktperspektiv. Söderberg & Partners-koncernen har ca 900 medarbetare.

Söderberg & Partners
HR-avdelningen
Box 7785
Regeringsgatan 45
103 96 Stockholm

Telefon: 08-451 50 50
Fax: 08-451 50 99