Greenpeace Norden


Greenpeace söker telemarketing koordinator

1 plats

 

Greenpeace söker nu en telemarketing koordinator som vill arbeta i en dynamisk, flexibel och innovativ ideell organisation där arbetet präglas av frihet och självständighet.

 

I samarbete med vår nordiska telemarketingchef i Köpenhamn kommer du att hantera våra svenska telefonkampanjer på både taktisk och operativ nivå. Vi anlitar telemarketingbyråer för våra olika telemarketingkampanjer. I samarbete med dina kollegor på vår insamlingsavdelning kommer du att förmedla våra kampanjer och optimera och öka intäkterna för vårt miljöarbete. Tjänsten är tillsvidare och på heltid och du kommer att vara baserad på vårt Stockholmskontor med för närvarande 60 medarbetare.

 

Dina ansvarsområden omfattar:

 

·        Utveckla och samordna telemarketingkampanjer i Sverige i syfte att nå en betydlig del av befolkningen, att få fler givare till vårt miljöarbete och skapa större lojalitet bland våra bidragsgivare.

 

·        Att genom löpande kontroll följa intäktsmålen, budget och säkerställa att strategierna implementeras på bästa sätt

 

·        Hålla kontinuerlig kontakt med våra externa svenska partners som ha hand om adresstvätt, lead generation och outbound telemarketing.

 

·        Att leda våra kampanjer på operativ nivå, från segmentering till utarbetandet av manus, coachning av säljare och löpande återkoppling och utvärdering

 

·        Att bidra till fungerade rutiner mellan avdelningarna i nära samarbete med vår BI, Supporter Service och Relationship Marketing avdelningar

 

Vem är du?

 

Du har förmodligen redan erfarenhet av telemarketing från en samordnande eller administrativ roll i en insamlingsorganisationen eller från näringslivet. Erfarenhet av arbete med andra rekryteringskanaler, t.ex. Face2face, är också meriterande. 

 

Det är viktigt för oss att du är noggrann, att du har stor analytisk förmåga och att du kan hantera siffror och statistik. Erfarenhet av projektledning är mycket meriterande. Du förstår vikten av deadlines, du är resultatinriktad och jobbar självständigt. Du är dessutom en god kommunikatör som kan inspirera olika typer av människor.

 

Vi söker en person som är engagerad, delar våra värderingar och mål och är en lagspelare. Du behärskar förstås flytande svenska och engelska.

 

Vad erbjuder vi?

 

Arbete i en internationell miljö där dagarna sällan är lika

Ett nära och inspirerande samarbete med kollegor i hela regionen

Varierade och utmanande uppgifter

 

Cirka 20 % av din tid kan komma att ägnas åt uppgifter utanför din arbetsbeskrivning

 

Om du är intresserad ansök genom att fylla i formuläret nedan tillsammans med ett personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är den 24:e juni 2014. Intervjuer kommer att hållas löpande. 

 

Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Tillträde snarast möjligt.

 

Eventuella frågor besvaras av Jesper Bigum, Nordic Telemarketing Manager, på jbigum@greenpeace.org

Facklig representant (Unionen): Sofia von Post, sofia.von.post @ greenpeace.org

 

 

Greenpeace är en oberoende, internationell miljöorganisation som går från ord till handling för att konfrontera och stoppa global miljöförstöring och driva lösningar som leder till en värld av fred och ekologisk balans . Greenpeace tar endast emot pengar från privatpersoner, vilket gör att varje bidrag är viktigt för vårt miljöarbete .

ANSÖKAN


Det går inte längre att söka denna tjänst då ansökningstiden har gått ut!