Greenpeace Norden

Greenpeace arbetar aktivt för en frisk, välmående planet både för oss och kommande generationer. Vi är en oberoende miljöorganisation som inte tar emot pengar från staten eller näringslivet. Därför söker vi dig som inser vikten av en engagerad allmänhet och tror på Greenpeaces vision om en friskare planet.

Greenpeace söker praktikant

1 plats

Greenpeace växer och vi söker därför en praktikant som kan förstärka vår givarservice under minst fyra månader. Praktiktjänsten är på heltid under kontorstid.

Vi söker dig som tycker om att ta ansvar,  jobba självständigt och har kreativa lösningar. Du får möjlighet att delta i våra projekt och vara en del av verksamhet så som information och kommunikation mot Greenpeace givare.

Under praktiken får du arbeta med sedvanliga administrativa kontorsuppgifter som att svara på frågor över telefon, svara på e-post, uppdatera givarregistret och annat.

Vi ser gärna att du har god datorvana särskilt i Officepaketet och att du är intresserad av miljöfrågor.

Praktiken inleds med en fördjupning i hur Greenpeace arbetar, både i Sverige och globalt. Eftersom vi jobbar i en kreativ miljö uppmuntrar vi dig att våga tänka fritt och ta egna initiativ till att genomföra dina uppgifter om du själv ser som fördelaktiga för Greenpeace.

Greenpeace erbjuder ingen ekonomisk ersättning under praktikperioden men du kommer att få erfarenhet av att få arbeta med en global organisation.

Vi sitter i nya öppna lokaler på Rosenlundsgatan 29 B, Södermalm.

Låter detta intressant? Maila då ett personligt brev samt din CV till eva.cederberg@greenpeace.org

Om du vill veta mer om praktikplatsen är du välkommen att kontakta Eva Cederberg på 08-7027076 eller maila till ovanstående adress.

ANSÖKAN

Kontaktpersoner
Alexander Alsuhairi, 0850662658, Insamlingschef


Det går inte längre att söka denna tjänst då ansökningstiden har gått ut!